اطلاعیه تحویل وسایل ساکنین به انبار

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰ کد خبر : ۳۰۷۹ خبری

تاریخ و زمان تحویل وسایل به انبارها:

از ۸ صبح مورخ ۹۶/۳/۲۵ لغایت ۱۲ ظهر مورخ ۹۶/۴/۱۰ می‌باشد. لازم است ساکنین همکاری لازم بعمل آورده و وسایل شخصی خود را طبق شرایط اعلام شده ذیل به انبار ساختمانها تحویل نمایند.

۱ دانشجویانی که مجاز برای اسکان ترم تابستان نیستند وسایل خود را تخلیه ‏و تحویل انبار نمایند.

تبصره ۱: دانشجویان خوابگاه‌های پردیس مرکزی پسران و فاطمیه‌ها (به استثنای ساکنین ساختمانهای ۱۷، ۱۶، ۱۴ و ۱۵ و فاطمیه ۴ و فاطمیه ۵ که باید اتاقهای خود را کاملاً تخلیه و تحویل انبار دهند)

۲ برای ساختمانهای سطح شهر، چمران و فاطمیه در هر ساختمان یک انبار و برای خوابگاه‌های پردیس مرکزی (پسران) در کتابخانه مفتح انبار تدارک دیده شده است.

۳ دانشجویانی که درخواست اسکان تابستانی دارند و مجاز به اسکان درترم تابستان خواهند شد لازم است وسایل خود را در انبارهای بخصوصی که برای آنان تدارک دیده شده تحویل دهند.

تبصره ۱: انبارهای بند ۲ تا شروع نیم سال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ به هیچ وجه باز نخواهند شد.

تبصره ۲: انبار موقت دانشجویان مجاز به اخذ خوابگاه در ترم تابستان در خوابگاه‌های سطح شهر، ساختمان عطارنیشابوری می‌باشد.

۴- بعد از پرشدن هر انبار درب آن قفل و پلمپ می‌شود و در طول تعطیلات درب انبار به هیچ‌وجه باز نخواهد شد.

۵- واحد اموال نسبت به لوازم گران قیمت شما هیچگونه مسئولیتی ندارد. لذا از قراردادن لوازم شکستنی و گران قیمت در انبار جداً خودداری نمائید.

۶- از تحویل لوازم فاسدشدنی و آتش زا به انبار اکیداً خودداری فرمائید.

۷- دانشجویان حداکثر تا پانزدهم مهرماه می‌توانند لوازم خود را از انبار تحویل بگیرند در صورت عدم تحویل تا تاریخ مقرر واحد انبار هیچگونه مسئولیتی بابت این لوازم ندارد.

۸- لوازم تحویلی باید کاملاً در بسته‌بندی محکم و مقاوم (یا داخل گونی در بسته یا داخل کارتن طناب‌پیچ شده) باشد. (درج نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، شماره ساختمان و اتاق بر روی هر بسته الزامی است).

۹- کارکنان انبار به هیچ عنوان حق تحویل گرفتن لوازم پراکنده را ندارند حتی اگر دانشجو کتباً مسئولیت آن را بعهده بگیرد.

۱۰- ساعات کار انبارها در روزهای اداری ۸ صبح تا ۱۶ عصر و روزهای تعطیل ۸ صبح تا ۱۴ می‌باشد.

۱۱ برگ رسید انبار در هنگام تحویل لوازم ضروری است. مسئولین انبار از تحویل دادن لوازم بدون رسید معذور می‌باشند.